Αθλητικές ειδήσεις απ’ την… ΕΡΤ Τρίπολης

09:01 23/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου, το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ. Το εν λόγω πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Μετέχουν σ’ αυτό, πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες.

* Την Κυριακή διεξάγεται ο 2ος αγώνας «Δίολκος», 50 χλμ. Πρόκειται για τρέξιμο σε ράγες τρένου. Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ τον Προαστιακό της Νέας Περάμου και ο τερματισμός θα γίνει στη γέφυρα της Ποσειδωνίας, στον Ισθμό Κορίνθου. Υπάρχουν σταθμοί στα Μέγαρα, στην

Κακιά Σκάλα, στο Πάρκινγκ Προαστιακού Κινέτας, στους Αγίους Θεοδώρους και στο Καλαμάκι Κορινθίας.

* Για την Α Φάση του Κυπέλλου στο χάντμπολ ανδρών, ο Διομήδης Άργους θα παίξει με την ΧΑΝΘ. Τα παιχνίδια θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου.

* Πραγματοποιείται την Κυριακή ο «Παλαμήδειος Άθλος», στο όμορφο Ναύπλιο. Θα γίνει αγώνας 10 χλμ. αγώνας 3 χλμ και ο Άθλος. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 το πρωί. Ο «Παλαμήδειος Άθλος» θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι. Εν’ τω μεταξύ, την Παρασκευή, στο Φουγάρο, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, ενώ στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα-αφιερωμένη στον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Νομού. Την επομένη, έχει προγραμματιστεί «πάστα πάρτυ» για τους συμμετέχοντες και βραδινή συναυλία στο Φουγάρο.

* Στις 2 Δεκεμβρίου, στο Μονακό και στο πλαίσιο του Γκαλά της IAAF, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις κορυφαίων του στίβου για το 2016. Ανάμεσά τους και η Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Ξένια Αργειτάκη, η οποία και θα πάρει το βραβείο «γυναίκα στον αθλητισμό». Η Αργειτάκη είναι απ’ την Τρίπολη, παλιά πρωταθλήτρια του στίβου, καθηγήτρια στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και για πολλά χρόνια διοικητική προσωπικότητα στον ΣΕΓΑΣ.

* Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, οργανώνει την Κυριακή, 27 του μήνα, εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία απ’ το ΣΕΑ Μεγάρων, στις 8.30 το πρωί. Η εξόρμηση θα καταλήξει το μεσημέρι στο Κιάτο Κορινθίας και στη λίμνη Δόξα.

* Έτοιμος είναι ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Κρανίδι Αργολίδας.

φωτό:

Keywords
Αναζητήσεις
eidiseis.tripolis
Τυχαία Θέματα