Κομοτηνή : ΕΡΤ Δελτίο ειδήσεων 21-07-2016

10:14 21/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 21-07-2016
Αγορά-Επαγγελματίες

Σύσκεψη για ζητήματα της αγοράς
Το παρεμπόριο, η μη καταβολή του 12 % , η φυγή επιχειρήσεων στην Βουλγαρία, τα μεγάλα πρόστιμα σε επαγγελματίες της Ροδόπης από το ΙΚΑ αλλά και η μείωση των φοιτητών που έρχονται να σπουδάσουν στο ΔΠΘ ήταν τα θέματά που απασχόλησαν μεταξύ άλλων την χθεσινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με τους παραγωγικούς φορείς της Ροδόπης,

με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, όπου συμμετείχαν οι επαγγελματίες της Αγοράς
Την αισιοδοξία του, ότι έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία εξέφρασε ο κ Στυλιανίδης, ζητώντας από την Κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις ώστε να στηριχθεί το ΔΠΘ, να διευκολυνθούν οι μεγάλες επενδύσεις, να γίνει οργανωμένη τουριστική προβολή της περιοχής.

Στην ΠΟΕΣΕ ο Ανέστης Βαφειάδης
Συμμετοχή στο έκτακτο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελματιών (ΠΟΕΣΕ ) συμμετείχε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ροδόπης, Ανέστης Βαφειάδης.
Θέμα της συνεδρίασης τα φορολογικά εργασιακά θέματα της εστίασης . Επίσης, ο κος Βαφειάδης είχε συνάντηση για τρέχοντα θέματα με το βουλευτή ΡΟΔΟΠΗΣ του Ποταμιού, Ιλχάν Αχμέτ και τη βουλευτή ΣΕΡΡΩΝ της ΝΔ Αραμπατζή Φωτεινή μαζί με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Σερρών, Σωτήριο Κοτσαμπά στο Κοινοβούλιο.

Πρωτογενής Τομέας
Δ. Καμπούρης: «Ανεπαρκής ο κ. Αποστόλου για τον Πρωτογενή Τομέα»
Λάβρος κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ειδικά κατά του Βαγγέλη Αποστόλου, ήταν μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης.
Ο κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα