Διδυμότειχο: Κλείνουν τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου από 25 έως 29 Ιουλίου και από 16 έως 19 Αυγούστου

09:52 21/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά θα παραμείνουν τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Διδυμοτείχου από 25 έως τις 29 Ιουλίου και από τις 16 έως τις 19 Αυγούστου, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Στάθη Στάμο, σκοπός της λήψης της σχετικής απόφασης είναι να καταφέρει το προσωπικό να πάρει άδεια, όμως μόνο κατά την πρώτη περίοδο που θα ανασταλεί η λειτουργία στα εξωτερικά ιατρεία, τουλάχιστον 500 προγραμματισμένα ραντεβού, θα μετατεθούν σε άλλες ημερομηνίες.

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, όμως έχουμε πληροφορίες ότι θα υπάρξει τροποποίηση της απόφασης αυτής» είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο κ. Στάμος. Παράλληλα ο πρόεδρος των εργαζομένων τόνισε ότι ήδη με απόφαση από την διοίκηση της 4ης ΥΠΕ , δεν μετακινούνται πλέον προς το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, οι τρεις από τις πέντε συνολικά νοσηλεύτριες από το Κ.Υ. Ν. Ορεστιάδας, οι οποίες είχαν εντολή μετακίνησης από τον περασμένο Μαϊο. «Εμείς γενικότερα λέμε ότι χρειάζεται σωστή αξιοποίηση του προσωπικού και όπου υπάρχει πλεονάζον, να συνδράμει στα νοσοκομεία και ότι στις πρωτοβάθμιες δομές υγείας» σημείωσε ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα