Κομοτηνή : ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση 9-09-2016

11:04 9/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Πρεμιέρα εκτός έδρας για Δόξα και Ορφέα

Ξεκινά αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 5 το απόγευμα. Ο Ορφέας Ξάνθης αγωνίζεται στη Μηχανιώνα, με αντίπαλο τον Α.Ο. Καρδίας, ενώ δύσκολο ξεκίνημα έχει η Δόξα Προσκυνητών. Στον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στη Γ΄ Εθνική, η ομάδα του νομού Ροδόπης θα αγωνιστεί στην Καβάλα με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Στο ΟΑΚΑ την

Κυριακή η Ξάνθη

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκ, αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα της Ξάνθης έχει δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 4 το απόγευμα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Γουάλας και Μπαξεβανίδης δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει κάποιος από τους δύο να είναι στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Φιλικό με Πανσερραϊκό αύριο ο Πανθρακικός

Τον Πανσερραϊκό θα υποδεχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός, σε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της Κομοτηνής, με την τιμή του εισιτηρίου να έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Πάντως τα άσχημα νέα για τον Πανθρακικό ήρθαν χθες, καθώς ο Φουρκάν που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης, διαγνώστηκε με κάταγμα κλείδας και θα απουσιάσει για 4-6 εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα