Κομοτηνή : ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση

10:57 26/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Πρώτος Βαθμός για την Ξάνθη

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της σούπερλιγκ πήρε η Ξάνθη, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Τα παιχνίδι είχε αρκετή ένταση, με την Ξάνθη να παίζει με πάθος και τον Ζίβκοβιτς να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου

έμεινε με 10 παίκτες στο 69΄ όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Λάζιτς, όμως άντεξε ως το τέλος, παίρνοντας τον Βαθμό.

Αήττητος ο Ορφέας, βαριά ήττα για τη Δόξα

Αήττητος παραμένει ο Ορφέας Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς απέσπασε ισοπαλία 0-0 μέσα στην Καβάλα από την τοπική ομάδα, ένα από τα φαβορί για άνοδο. Έτσι η ομάδα της Ξάνθης , έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Δόξα Προσκυνητών γνώρισε βαριά ήττα στις Σέρρες από τον Απόλλων Παραλιμνίου. Η ομάδα του Νομού Ροδόπης δέχτηκε τρία τέρματα στο διάστημα 16΄ με 30΄, και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι, με το τελικό 4-0 να γίνεται στο 80΄.

Η Ελευθερούπολη πήρε το τουρνουά της Ξάνθης

Η ομάδα της Ελευθερούπολης ήταν η νικήτρια στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Λεύκιππος Ξάνθης αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο η Ελευθερούπολη κέρδισε τον Αρίων Ξάνθης , ενώ ο Λεύκιππος επιβλήθηκε του ΓΑΣ Κομοτηνή με 61-57.
Στον μικρό τελικό της Κυριακής, Ο Αρίων πήρε την 3η θέση κερδίζοντας στο μικρό τελικό το ΓΑΣ με 73-66, ενώ στον τελικό η Ελευθερούπολη κέρδισε το διοργανωτή Λεύκιππο με 63-56.

Keywords
Τυχαία Θέματα