Κλειστά τα σχολεία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

19:22 9/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα νησιά του Αγίου Ευστρατίου, της Ικαρίας, της Λέσβου, της Λήμνου και της Σάμου.

Επίσης δεν θα λειτουργήσουν: Στο νησί της Χίου, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Βολισσού, Καρδάμυλων, Λαγκάδας, Συκιάδας, Καρυών, Θολοποταμίου, Αγίου Γεωργίου Συκούση και Λιθίου και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Βολισσού και Καρδάμυλων. Στο νησί των Οινουσσών οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα νησιά μας βρίσκονται μπροστά σε πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Δήμους, από την πρώτη στιγμή, με όλες τις Υπηρεσίες και όλες τις δυνατότητες, έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Παρά την κινητοποίηση όλων των τεχνικών μέσων των νησιών μας και τη συνδρομή του Ελληνικού Στρατού, υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ιδιαίτερα στο οδικό δίκτυο, με αδυναμία αυτόματου και άμεσου απεγκλωβισμού τους.Είναι αυτονόητο ότι συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και την ίδια ένταση, ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά το ταχύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα