Κλειστά λίγα σχολεία λόγω προβλημάτων στα υδραυλικά στο ν. Λάρισας

09:29 18/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοιχτό είναι το μεγαλύτερο μέρος των σχολικών μονάδων στο ν. Λάρισας, πλην των σχολικών εγκαταστάσεων όπου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Η κατάσταση με τις σχολικές μονάδες ανά δήμο έχει ως εξής:
Δήμος Λάρισας: Κλειστά θα παραμείνουν το 42ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας μέχρι και την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων, καθώς επίσης και τα συστεγαζόμενα 7ο και 32ο Νηπιαγωγεία Λάρισας για αποκατάσταση σοβαρών βλαβών.
Κλειστό

επίσης θα παραμείνει το 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας σήμερα λόγω προγραμματισμένων εργασιών για αποκατάσταση σοβαρών βλαβών στο υδραυλικό σύστημα,
Η προσέλευση όλων των μαθητών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Λαρισαίων, θα γίνει κανονικά.
Εξαίρεση αποτελεί η προσέλευση των νηπίων στα Νηπιαγωγεία Ελευθερών και Μάνδρας, του Δήμου Λάρισας η οποία θα γίνει έως τις 09.00 π.μ

Δήμος Ελασσόνας: Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλλιθέας σήμερα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για αποκατάσταση σοβαρών βλαβών στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης. Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Τυρνάβου: Όλες οι μονάδες λειτουργούν και η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Τεμπών: Κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιπεύκης και Αμπελακίων, καθώς επίσης το Νηπιαγωγείο Αμπελακίων, για σήμερα Τετάρτη, λόγω σοβαρών προβλημάτων στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης.
Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Κιλελέρ: Όλες οι μονάδες λειτουργούν και η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Αγιάς: Όλες οι μονάδες λειτουργούν και η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά.

Δήμος Φαρσάλων: Όλες οι μονάδες λειτουργούν και η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνει κανονικά. Η προσέλευση των νηπίων στα Νηπιαγωγεία, όλου του Δήμου θα γίνει έως τις 09.00 π.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα