Κέρκυρα: Συγχαρητήρια στο Σπύρο Γιαννιώτη απο την τοπική πολιτική ηγεσία

14:25 17/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αυτό το ολυμπιακό μετάλλιο, για το οποίο ο αθλητής μας αγωνίστηκε γενναία
και με το οποίο ολοκλήρωσε μια σπουδαία πολυετή καριέρα, έρχεται να
προστεθεί στις δεκάδες διακρίσεις του Σπύρου τόσο σε εθνικό όσο και σε
διεθνές επίπεδο. Ο Σπύρος Γιαννιώτης επιβεβαίωσε ότι οι επιτυχίες
αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνεχούς προσπάθειας, της
αυταπάρνησης και της επιμονής. Κι αυτοί οι κόποι αντάμειψαν έναν κορυφαίο
αθλητή και έναν σπουδαίο άνθρωπο». Αυτό αναφέρει σε συγχαρητήρια

επιστολή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης

«Κάνοντας τον αγώνα της ζωής του κι έπειτα από ένα συγκλονιστικό φινάλε πέτυχε έναν ακόμη άθλο στην πολυετή και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του. Ο Κερκυραίος αθλητής αποτελεί φωτεινό παράδειγμα επίμονης, σκληρής προσπάθειας και αγωνιστικού πνεύματος.» Αυτό δήλωσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη η οποία καταλήγει «Ευχαριστούμε Σπύρο Γιαννιώτη. Μας έκανες υπερήφανους και υπερήφανες. Χρυσός στις καρδιές μας».

Την υπόσχεση ότι θα εισηγηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο να τιμηθεί ο Σπύρος Γιαννιώτης απο την Κέρκυρα, με τον τρόπο που αξίζει σε ολυμπιονίκη, δίνει στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος. Η Κέρκυρα, η ιδιαίτερη πατρίδα σου, από όπου ξεκίνησες την αθλητική σου πορεία, είναι περήφανη για σένα και σε ευχαριστεί για τις στιγμές χαράς που της έχεις χαρίσει, τονίζει ο Δήμαρχος και συνεχίζει: «Για τον κερκυραϊκό λαό κι εμένα προσωπικά, με το μετάλλιο που τόσο άξια κέρδισες δεν επιβραβεύεται μόνον η μοναδική σου κούρσα στον τελικό των 10 χιλιομέτρων στην ανοικτή θάλασσα, αλλά και το ήθος, η επιμονή, το σθένος και η προσήλωσή στα αθλητικά ιδεώδη, που μαζί με λαμπρές επιδόσεις της πολύχρονης καριέρας σου σε καθιστούν το μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή που γέννησε η πατρίδα μας.»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση και απο την Συντονιστική Επιτροπή Κέρκυρας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην οποία εκφράζουν το θαυμασμό τους για τον αγώνα-κούρσα της ζωής που έδωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης και τον συγχαίρουν για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, ισάξιου του χρυσού, όπως αναφέρουν. Οι ΑΝΕΛ στην ανακοίνωση τους υπογραμμίζουν ότι η πορεία του Κερκυραίου Σπύρου Γιαννιώτη όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την συγκλονιστική προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είναι παράδειγμα πίστης, μαχητικότητας, επίπονης και σκληρής δουλειάς, και τελικά δικαίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα