Κέρκυρα: Προκήρυξη δυο νέων θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο

11:01 13/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναρτήθηκε στον ιστότοπο του νοσοκομείου η προκήρυξη για δυο ακόμα μόνιμες θέσεις ειδικευμένων ιατρών, οι οποίες εγκρίθηκαν για το ΓΝ Κέρκυρας ως έκτακτες ανάγκες από το υπουργείο υγείας.
Όπως χαρακτηριστικά, ανακοινώθηκε από τη διοίκηση, «οι θέσεις αφορούν μια την Παθολογική και η δεύτερη την γυναικολογική κλινική και σκοπό έχουν να αντιμετωπίσουν με την ολοκλήρωση τους την βελτίωση της κατάστασης εφημέρευσης στην Παθολογική κλινική, αλλά και το γεγονός της αποχώρησης του διευθυντή της Γυναικολογικής σε λίγους μήνες λόγω συνταξιοδότησης. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα

υποβάλλονται από 20 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου στο Γ.Ν.Κέρκυρας. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν τηλεφωνικά και στο 2661360643 – Γραφείο Προσωπικού ΓΝ Κέρκυρας.
Συνολικά από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι σήμερα έχουν προκηρυχθεί για το νοσοκομείο 12 νέες θέσεις μόνιμων ιατρών και 8 νέες θέσεις επικουρικών, ενώ το νοσοκομείο μας σε λίγες ημέρες θα προβεί μετά την ολοκλήρωση της τροποποίησης του προϋπολογισμού σε προκηρύξεις περαιτέρω θέσεων επικουρικών ιατρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα