Κέρκυρα: Παραλίγο νέο θύμα απο την κακοκαιρία

19:49 1/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει και πάλι την Κέρκυρα σήμερα με δυνατές καταιγίδες και ανέμους έντασης που φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Σήμερα παραλίγο να έχουμε νέο θύμα από τις πλημμύρες . Μια γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά παρακείμενου χειμάρρου, το νερό έσπρωξε το αυτοκίνητο σε χαντάκι και την τελευταία στιγμή διασώθηκε από την πυροσβεστική που κατέφθασε στο σημείο. Το περιστατικό έγινε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης.

Επίσης

σήμερα στην Κέρκυρα έχουμε εκτεταμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από το πρωί και είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

Τα πλοία ανοιχτού τύπου παραμένουν δεμένα στα λιμάνια της Κέρκυρας της Ηγουμενίτσας και της Λευκίμμης εξαιτίας των δυνατών ανέμων και η συγκοινωνία γίνεται μόνο με τα κλειστού τύπου.

Το λιμεναρχείο με εντολή του Υπουργείου έχει θέσει σε ετοιμότητα τις δυνάμεις του διότι η πρόγνωση του καιρού δίνει ένταση ανέμων 7 – 8 μποφόρ που πιθανόν να δημιουργήσουν φαινόμενα ανεμοστρόβιλων.

Τέλος, η πυροσβεστική και τα συνεργεία του Δήμου έχουν κληθεί σε πολλές περιπτώσεις να τραβήξουν και να κόψουν πολλά δέντρα που έχουν σπάσει από τους δυνατούς ανέμους κυρίως στη βόρεια και μέση Κέρκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα