Κέρκυρα: Οι συναντήσεις του Σ. Κοντονή

19:33 4/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής ο οποίος αύριο στις 2 το μεσημέρι θα κάνει την εναρκτήρια ομιλία στο Αναπτυξιακό συνέδριο των Ιονίων Νήσων.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης σήμερα το πρωί είχε συνάντηση στα Δικαστήρια με εκπροσώπους του δικαστικού σώματος, με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας καθώς και τον Σύλλογο των Δικαστικών Υπαλλήλων.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κλειστή φυλακή Κέρκυρας, όπου ξεναγήθηκε στον τόπο

ιστορικής μνήμης, στα κελιά, όπου κρατούνταν κατά τη δικτατορία του Μεταξά αλλά και αργότερα πολιτικοί κρατούμενοι, αγωνιστές της Αριστεράς.
Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής ξεναγήθηκε στον χώρο στον οποίο θα λειτουργήσει το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, που σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του.
Τον Υπουργό Δικαιοσύνης συνόδευσαν οι βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη και Κώστας Παυλίδης.
Στην ανακοίνωση του ο κος Παυλίδης αναφέρει ότι ο «κος Κοντονής ενημέρωσε ότι οι δικαστικές υπηρεσίες θα ενισχυθούν σύντομα με διοικητικό προσωπικό και επίσης, σε σχέση με τη φημολογία περί απομάκρυνσης υπηρεσιών από το νομό, ο Στ. Κοντονής σημείωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Αντιθέτως, στην επίσημη ομιλία του στο περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο αναμένεται να αναφερθεί εκτενώς στις προοπτικές αξιοποίησης των υπαρχουσών δομών της Κέρκυρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα