Κέρκυρα: Καταδικάζουν τα επεισόδια στο Π.Σ.

13:45 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα πρόσφατα επεισόδια στο Π.Σ εξέδωσε η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι δεν αποτελεί για κανένα πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας λύση η βία. Παράλληλα η ΝΟΔΕ της ΝΔ επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση και οι εντολοδόχοι της στην Κέρκυρα, Δήμος και Περιφέρεια πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν

παρελκυστικά και να δώσουν λύση ρεαλιστική και βιώσιμη στο θέμα των απορριμάτων καθώς η Κέρκυρα υποφέρει, οι ανεξέλεγκτες χωματερές πληθαίνουν και ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος».

Και το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας με ανακοίνωση του καταδικάζει απερίφραστα τις ανήθικες και απαράδεκτες, όπως τις χαρακτηρίζει ενέργειες εκφοβισμού των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου οι οποίες έλαβαν χώρα στην τελευταία του συνεδρίαση.
“Πιστεύουμε πως αυτές οι αποτρόπαιες πρακτικές δεν αντανακλούν τον πολιτισμό και το χαρακτήρα της κερκυραϊκής κοινωνίας και θεωρούμε ασφαλώς πως οποιεσδήποτε κοινωνικές, πολιτικές και εργασιακές διεκδικήσεις πρέπει να διέπονται από όρους ήθους, δημοκρατικότητας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα