Ε.Κεκάτος: Περαιτέρω προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας

15:34 16/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την συγκέντρωση των κορυφαίων στελεχών και παραγόντων της διεθνούς αγοράς τουρισμού κρουαζιέρας, άνοιξαν οι εργασίες της Seatrade στο Fort Lauderdale των ΗΠΑ, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού δήμου Κεφαλονιάς, Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος εκπροσωπεί το νησί στην εν λόγω έκθεση.

Μεταξύ άλλων ο κ.Κεκάτος, αναφέρει ότι: «Το ιδιαίτερα καλαίσθητο εκθεσιακό περίπτερο

του ΕΟΤ Αμερικής, φιλοξενεί προσωπικότητες, φορείς κρουαζιέρας και στοχευμένους προορισμούς στην Ελλάδα και γίνεται το επίκεντρο των διαβουλεύσεων για την περαιτέρω προώθηση του συγκεκριμένου είδους τουρισμού στη Χώρα μας. Τις εργασίες της διεθνούς εκδήλωσης τιμούν με την συμμετοχή τους, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και στελέχη του υπουργείου. Εξαιρετικής σημασίας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας ήταν η διάλεξη, που έδωσε σήμερα η υπουργός στην κατάμεστη αίθουσα της συνεδριακής ενότητας της εκδήλωσης και η προβολή του μικρού φιλμ τουριστικής προβολής του ΕΟΤ που συγκέντρωσε τα διεθνή επαινετικά σχόλια».

Όπως προσθέτει ο κ.Κεκάτος, η παρουσία του στην σημαντική αυτή έκθεση, έχει την αμέριστη συνεργασία της CTM, ενώ έχει συναντήσεις εργασίας και με εκπροσώπους εταιρειών κρουαζιέρας, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου. Με την ολοκλήρωση της έκθεσης στις ΗΠΑ, ο κ.Κεκάτος θα μεταβεί στη Στοκχόλμη, όπου συμμετέχει με δικό του εκθεσιακό περίπτερο ο δήμος Κεφαλονιάς, την οποία και θα εκπροσωπήσει, στην έκθεση τουρισμού στη Σουηδική πρωτεύουσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα