Εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη συμμορία που διακινούσε κάνναβη

14:29 16/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέλη συμμορίας ναρκωτικών συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι, οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο και τη σύλληψη.

Συγκεκριμένα οι δύο Αλβανοί- ηλικίας 28 και 40 ετών- μέλη συμμορίας, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 13.113 γραμμαρίων, που την προόριζαν για πώληση. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου, στην περιοχή της Άνω Πόλης, βρέθηκαν επιπλέον τρία δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 2 κιλών και 224 γραμμαρίων. Σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Συμμορίας, της Αντίστασης και για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Η εξάρθρωση της συμμορίας, που δραστηριοποιούταν στην εμπορία και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, έγινε σε συνεργασία με την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής,

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα