Κεδίκογλου για Τσίπρα: Καταστροφικά σχέδια - ΠΑΣΟΚ: Ιλιγγιώδης λαϊκισμός - ΔΗΜΑΡ: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας

17:07 8/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Το άρθρο του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχολίασαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η Δημοκρατική Αριστερά. Ο κ. Κεδίκογλου μίλησε για «καταστροφικά σχέδια, για τα οποία οι Έλληνες δεν θα του κάνουν τη χάρη», το ΠΑΣΟΚ δια της Φώφης Γεννηματά, μιλάει για «ιλιγγώδη λαϊκισμό και δημαγωγία», και η ΔΗΜΑΡ για «ρεσιτάλ ανευθυνότητας με επωδό την επένδυση στην καταστροφή της χώρας».

Σχετική
είδηση: To πάγωμα των αδιέξοδων συζητήσεων με την τρόικα ζητά ο Α. Τσίπρας

Συγκεκριμένα ο κ. Κεδίκογλου απαντώντας στο άρθρο του κ. Τσίπρα, αλλά και στις δηλώσεις του στους εργαζομένους στον ΟΣΕ δήλωσε:

«Παρά το γεγονός ότι με τις αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις του δεν έχει πείσει κανέναν, παρά μόνο τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας θέλει τώρα και τα κλειδιά από τον ελληνικό λαό για να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια.
«Οι Έλληνες δεν θα του κάνουν τη χάρη. Άλλωστε ούτε οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνουν τα κλειδιά τους.
Τέλος, υπενθυμίζουμε στον κ. Τσίπρα ότι η χυδαία γλώσσα που χρησιμοποιεί, δεν συνάδει με τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ας αντιληφθεί επιτέλους ότι έχει έναν υπεύθυνο θεσμικό ρόλο».
Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά«Ο κ.Τσίπρας δεν διδάχτηκε από τη βιασύνη που επέδειξε κατά τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
Bιάζεται και είναι βέβαιο ότι ο λαϊκισμός και η δημαγωγία στο κόμμα του «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα».
Το σχόλιο της ΔΗΜΑΡ «Ο κ. Τσίπρας με τις σημερινές του δηλώσεις συνεχίζει το καθημερινό του ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας. Σταθερή πια και μοναδική του επωδός, η επένδυση στην καταστροφή της χώρας. Δυστυχώς η ανυπαρξία από μέρους του οποιουδήποτε σχεδίου για το μέλλον του τόπου δεν τον καθιστά απλώς επιπόλαιο, αλλά και επικίνδυνο».
Keywords
Τυχαία Θέματα