Καβάλα: Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας συμβάλλουν στην ανακύκλωση

15:18 15/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.) μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην αγορά κάδου συλλογής πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών και την τοποθέτησή του στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της ΠΕ Καβάλας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. πραγματοποιήθηκε προκειμένου να υποστηρίξει τη δράση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, καθώς η συλλογή των πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών, αποτελεί πολύτιμο

υλικό αξιοποίησης με πολλαπλά οφέλη:
– βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος,
– υποστηρίζει τα άτομα με κινητική αναπηρία, προκειμένου να αγοράσουν αναπηρικά αμαξίδια
– ενισχύει τη δικτύωση κοινωνικών ομάδων με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα που προωθούν την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και τον σεβασμό στο περιβάλλον.
Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, κ. Σμάραγδος Κρεμύδας, ευχαριστώντας τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τέτοιου είδους κοινές δράσεις βοηθούν στην εξάπλωση της ιδέας “ενημερώνομαι-ανακυκλώνω-σκέφτομαι τον συνάνθρωπο”. Ευελπιστούμε το καλό παράδειγμα αυτής της προσπάθειας να το μιμηθούν και άλλες κοινωνικές ομάδες-φορείς και να πετύχουμε το κοινό αποτέλεσμα: Όλοι μαζί μπορούμε».
Η Πρόεδρος του Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. κα. Φιλιππία Κοχλιαρίδου, επεσήμανε πως «είναι υποχρέωση όλων μας να βρισκόμαστε κοντά στον συνάνθρωπο, προσφέροντας το ελάχιστο, προκειμένου να διευκολύνουμε κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα