Καβάλα: Επιστολή διαμαρτυρίας για τα δρομολόγια Πρίνου

07:28 3/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη έστειλε, η Θασιακή Ένωση Καβάλας αναφορικά με τα δρομολόγια Καβάλας – Πρίνου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή το καλοκαίρι οι ναυτιλιακές εταιρείες εκτελούν οκτώ δρομολόγια καθημερινά, ενώ το χειμώνα εκτελούν μόνο δύο αλλά και αυτά τα δύο καταστρατηγούνται,

γιατί επικαλούνται βλάβες και έτσι δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο. Εδώ και μία εβδομάδα η γραμμή του Πρίνου είναι κλειστή, λόγω μηχανικής βλάβης του πλοίου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του νησιού, και κυρίως της νότιας Θάσου, να είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην Καβάλα, μέσω Κεραμωτής, χάνοντας όλη τη μέρα τους και ξοδεύοντας τετραπλάσια χρήματα, για να γίνεται το θέλημα των πλοιοκτητών.
Η Θασιακή Ένωση ζητά από τον υπουργό να παρέμβει υποχρεώνοντας τους πλοιοκτήτες να εκτελούν καθημερινά τέσσερα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου και μάλιστα, όταν επικαλούνται βλάβη των πλοίων τους να μην διακόπτονται τα δρομολόγια αλλά να μεταφέρουν ένα από τα πλοία της πορθμειακής γραμμής Λιμένα- Κεραμωτής που είναι πολύ περισσότερα από τα χρειαζούμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα