Καβάλα: Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας

13:41 3/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκπαιδευτικές δομές της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Ν. Καβάλας θα επισκεφθεί ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης, σήμερα (Δευτέρα) και αύριο (Τρίτη).

Οι συναντήσεις γίνονται με αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές στη δομή και το περιεχόμενο στα ΕΠΑ.Λ. καθώς και την έναρξη των προγραμμάτων μαθητείας, με στόχο την ανάδειξη του σημαντικού κοινωνικού και

εργασιακού ρόλου που μπορεί να επιτελέσει η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στη χώρα μας.
Ο κ. Μπαξεβανάκης θα ξεκινήσει τις επαφές του σήμερα στις 6.30 το απόγευμα με μία συνάντηση με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας ενώ στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο ΙΕΚ και στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Καβάλας.
Αύριο θα ξεκινήσει τις επαφές του στις 9:15 το πρωί με επίσκεψη στο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης και ακολούθως θα επισκεφθεί το 4ο και 1ο ΕΠΑ.Λ. Καβάλας ενώ στην 1.30 μετά το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.
Στις 2 μετά το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΗΣ» και στις 6 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ε.Λ.Μ.Ε. Νομού Καβάλας στα γραφεία του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα