Καβάλα: Εκπαίδευση για βοηθούς Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας

11:06 4/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ειδικότητα «Βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» θα λειτουργήσει, κατά το πρώτο και τρίτο χειμερινό εξάμηνο του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018, στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Δυνατότητα εγγραφής στο Α΄ χειμερινό εξάμηνο έχουν οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου καθώς επίσης και οι απόφοιτοι του Β’ Κύκλου ΤΕΕ των ΤΕΛ και ΕΠΑΛ ενώ δυνατότητα εγγραφής στο Γ΄ εξάμηνο έχουν οι πτυχιούχοι ΕΠΑΣ

και ΤΕΕ κύκλου βοηθών νοσηλευτών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 15 Σεπτεμβρίου.
Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη Γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. (πρώην Σανατόριο) από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με μία το μεσημέρι. Πρόκειται για τη σχετική αίτηση η οποία παραλαμβάνεται από τη σχολή, απολυτήριο ή πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρωτότυπο και φωτοτυπία, φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία σε συγκεκριμένα συναφή με την ειδικότητα επαγγέλματα. Ακόμη απαραίτητη είναι η άδεια παραμονής ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς υπηκόους καθώς και αποδεικτικό ΑΜΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα