Καβάλα : Κινητοποιήσεις για τα διόδια

18:40 26/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι με αποκλειστικό θέμα την συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος κατά της σχεδιαζόμενης δημιουργίας σταθμού διοδίων στα όρια του Δήμου Καβάλας.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίστατο , στο ότι επίκειται η δημοπράτηση του έργου δημιουργίας σταθμού διοδίων στα όρια του Δήμου Καβάλας από την «Εγνατία Οδό Α.Ε.». Αξίζει να σημειωθεί ότι και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έχει ταχθεί με απόφαση του ενάντια στην λειτουργία επιπλέον σταθμών διοδίων στην Περιφέρεια ενώ σύσσωμος ο

πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος της Καβάλας αντιδρά σε νέους σταθμούς διοδίων. Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα η έκδοση ψηφίσματος κατά της απόφασης εγκατάστασης σταθμού διοδίων στην περιοχή της Άσπρης Άμμου καθώς θα επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης από τα διερχόμενα οχήματα που θα αποφεύγουν τα διόδια ενώ την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα θα αποκλείσουν συμβολικά την Εγνατία Οδό για 20 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα