Κατάσχεσαν 4 κιλά κάνναβη

10:57 21/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τέσσερα κιλά ινδική κάνναβη κατάσχεσαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια δύο διαφορετικών επιχειρήσεων, στις οποίες συνελήφθησαν προχθές συνολικά τρία άτομα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 41χρονο σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας καθώς στο σπίτι και σε αποθήκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.486 γραμμάρια κάνναβη, 3 μεταλλικοί τρίφτες και σπόροι κάνναβης βάρους 554 γραμμαρίων. Επίσης, πάνω από μισό κιλό ινδική κάνναβη φέρονται να είχαν στην κατοχή τους δύο άνδρες, πατέρας και γιος, ηλικίας 62 και 29 ετών,

που συνελήφθησαν προχθές σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου και κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ζωοκλοπής και για κλοπή. Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα σπίτια τους, σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν από κοινού και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 539 γραμμάρια κάνναβη, 100 μεταλλικοί σωλήνες, 30 τεμάχια κοιλοδοκών, 2 μπαταρίες, 1 φωτοβολταϊκό πάνελ, ένα ηλεκτρικό INVERTER και ένας ρυθμιστής τάσης. Σύμφωνα με την αστυνομία, μέρος των αντικειμένων, είχαν αφαιρεθεί από τους δύο συλληφθέντες τον περασμένο Σεπτέμβριο από σπίτι 45χρονου, στον οποίο και αποδόθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα