Καστοριά: Έκθεση ζωγραφικής και εκδηλώσεις

09:46 21/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Καστοριά: Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας

Έκθεση Ζωγραφικής και φωτογραφίας « Στρατός- Καστοριά- Πολιτισμός» πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ως τις 8 Ιανουαρίου του 2019 φιλοξενηθεί στο αρχοντικό «Τσιατσιαπά» στην Καστοριά. Η καθημερινότητα και οι δράσεις του Στρατού στην περιοχή της Καστοριάς,

εμπνευσμένα από το έντονο πολιτιστικό άρωμα και φυσικό κάλλος της πόλης, απεικονίζονται στα έργα ζωγραφικής και τις φωτογραφίες της έκθεσης

Καστοριά: Μαγικός Δεκέμβριος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με θέμα « Μαγικός Δεκέμβριος στη Δημοτική βιβλιοθήκη Καστοριάς» πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες ενόψει των εορτών. Σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη μουσικο-θεατρική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» οι μουσικο-παιδαγωγοί Ελπίδα και Γιώργος Σίσκου γνωστοποιούν τις δημοφιλέστερες συνθέσεις του Τσαικόφκι.
Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει κατασκευή αναμνηστικού καρυοθραύστη για όλα παιδιά.

Καστοριά: Εκδηλώσεις στο Άργος Ορεστικό

Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και στο Άργος Ορεστικό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στα Λακκώματα θα πραγματοποιηθεί Γουρουνοχαρά. Αύριο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου Γουρουνοχαρά θα πραγματοποιηθεί στο Λαγγα. Επίσης το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στη Γέρμα θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Γέρμα στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Γουρνοχαρά στην πλατεία Γέρμα και την ίδια μέρα κάλαντα στις γειτονιές Κωσταράζι. Επίσης την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου άναμμα φωτιάς με παραδοσιακή μουσική, τσιγαρίδες και κρασί στην πλατεία του χωριού Αμπελόκηποι.

Καστοριά: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου « Η ΟΡΕΣΤΙΣ»

Την Χριστουγεννιάτικη του εκδήλωση διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος « Η ΟΡΕΣΤΙΣ» το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα