Καρδίτσα: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε δήμους

12:40 26/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε στάση εργασίας ως τις 3 το μεσημέρι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί έξω από το δημαρχείο Καρδίτσας, και σε συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης, προχωρούν και οι εργαζόμενοι στους δήμους, ζητώντας άμεσα λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων

στον τομέα της καθαριότητας. Στην Καρδίτσα στις 6 το πρωί στο Αμαξοστάσιο του δήμου Καρδίτσας έγινε Γενική Συνέλευση, όπου αποφασίστηκε κατάληψη αυτού, προκειμένου να μην βγαίνουν απορριμματοφόρα για την αποκομιδή, κάτι που θα συνεχιστεί ως την Πέμπτη, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας, εάν μέχρι τότε η κυβέρνηση δεν δώσει λύση.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Καρδίτσας κ. Αποστόλης Ταξιάρχης αναφέρθηκε στο δίκαιο του αιτήματος των συμβασιούχων, υπενθύμισε τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και την κάλεσε να δώσει άμεσα λυση για να μετατραπούν οι συμβάσεις σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου. Να σημειωθεί ότι υπάρχει απόφαση και για συμμετοχή στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πέμπτης, με το δ.σ. να μισθώνει λεωφορεία για όσους θέλουν να να μεταβούν στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρδίτσα, Συνεχίζονται,karditsa, synechizontai