Κάλεσμα Ε.Κ. Λάρισας για επιτροπές αγώνα στα S.M. Μαρινόπουλος

12:29 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, μαζί με το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων-Υπαλλήλων, καλεί τους εργαζόμενους να μην τρέφουν αυταπάτες, να μην δείχνουν καμία αναμονή και ανοχή, ότι η εργοδοσία ή κάποιος άλλος θα τους σώσει. Οι ίδιοι πρέπει με την στήριξη του ΕΚΝΛ και του Σωματείου Εμπορουπαλλήλων-Υπαλλήλων, πρέπει τώρα να μπούν οργανωμένα στον αγώνα και να μην ξεγελιούνται από την παρελκυστική ταχτική της πλειοψηφίας της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου, που ουσιαστικά κάνει πλάτες στα σχέδια της εργοδοσίας.
Κάλεσμα προς τους εκατοντάδες εργαζόμενους των super market

Μαρινόπουλος στη Λάρισα να μη δείξουν καμία αναμονή και ανοχή απέναντι στην εργοδοσία, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων-Υπαλλήλων, μετά την αίτηση υπαγωγής της εταιρείας Μαρινόπουλος στο άρθρο 99.
«Οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους», αναφέρει η ανακοίνωση του Ε.Κ.Λ. «αλλά και χρήματα που τους οφείλονται από την εταιρεία. Μαζί τους κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους, πολλοί ακόμα εργαζόμενοι σε προμηθεύτριες επιχειρήσεις του Μαρινόπουλου, αφού οι οφειλές αυτές είναι μεγάλες και δεν φαίνεται ότι μπορούν να εξοφληθούν».
Για τους λόγους αυτούς τους καλεί να «γίνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων» και «να μετατρέψουν κάθε κατάστημα να γίνει κέντρο αγώνα», να συγκροτήσουν επιτροπές αγώνα και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα