Στην Αιδηψό η χορωδία musicArte της Ελασσόνας

12:12 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Αιδηψό θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2016 η Μικτή Χορωδία “musicArte”του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ χορωδιών Αιδηψού που αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της βόρειας Εύβοιας και ένα από τα μεγαλύτερα του είδους πανελλαδικά. Το Φεστιβάλ διοργανώνει η Thavos Festivals και ο σύλλογος ξενοδόχων των Λουτρών Αιδηψού.

Στην 3ήμερη διοργάνωση συμμετέχουν 14 χορωδίες από όλη σχεδόν την Ελλάδα, την Κύπρο

και τη Ρουμανία. Πάνω από 600 χορωδοί θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και θα ταξιδέψουν το κοινό που θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μελωδικά σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές και την ιστορία της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας και μ έσω του χορωδιακού τραγουδιού να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Η μικτή χορωδία“musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία acapella και συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα