Πρώτο το «Ενωτικό Εμπόριο» στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

08:42 14/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παράταξη «Ενωτικό Εμπόριο», του απερχόμενου προέδρου, Κώστα Τσέλιου και με νέο επικεφαλής τον Απόστολο Οντόπουλο, αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου. Από τα 434 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν τελικά, 255 έμποροι και οι έδρες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Το «Ενωτικό Εμπόριο» έλαβε 149 ψήφους και καταλαμβάνει 9 έδρες, ακολουθεί η παράταξη «Έμποροι Ενάντια στην Κρίση» με 65 ψήφους και 4 έδρες, ενώ τρίτη αναδείχθηκε η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων με

2 έδρες και 33 ψήφους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης για τις εκλογές στον ΕΣΒ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, με αφορμή τις εκλογές στον ΕΣΒ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Νικητής των εκλογών δεν είναι άλλος παρά ο ίδιος ο εμπορικός κόσμος της περιοχής, που παρά τις αντίξοες για τον κλάδο, προσήλθε στις κάλπες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου.
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καταδεικνύει και την αγωνία που βιώνει στην καθημερινότητά του ο κάθε έμπορος, ο κάθε επαγγελματίας, αν και το μεγεθος της προσέλευσης θα πρέπει να γεννήσει προβληματισμούς στη νέα Διοίκηση.
Ο εμπορικός, και γενικότερα ο επιχειρηματικός κόσμος, διανύει την χειρότερη περίοδο στην ιστορία του.
Γι’ αυτό και κρίνεται επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη για ενότητα, συναδελφικότητα, αλληλεγγύη μεταξύ των επαγγελματιών που βιώνουν στις επιχειρήσεις τους πρωτόγνωρα τραγικές καταστάσεις.
Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα ήθελα να συγχαρώ την παράταξη του «Ενωτικού Εμπορίου» και τον επικεφαλής της κ. Απόστολο Οντόπουλο, αλλά και τις δύο υπόλοιπες παρατάξεις που είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την διεκδίκηση αιτημάτων και επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο.
Τα νέα μέτρα, που ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή, η νέα φοροεπιδρομή, αλλά και άλλα, που δυστυχώς έρχονται από τη νέα σεζόν έχουν γονατίσει τους επαγγελματίες, που ως μόνη διέξοδο βλέπουν τα λουκέτα.
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από νέους ηλικιακά -και όχι μόνο- και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε κάθε κέλευσμα της κυβέρνησης που έρχεται αντίθετο από τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επαγγελματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα