Καλαμάτα: Αντιδράσεις για τις δημόσιες τουαλέτες

10:39 15/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις αντιδράσεις των κατοίκων αναφορικά με τις δημόσιες τουαλέτες προσπαθεί να απαντήσει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως είναι αναγκαιότητα για την πόλη οι δύο δημόσιες τουαλέτες σε κεντρικά σημεία και διαβεβαιώνει πως δε θα υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο δήμος θα προχωρήσει στην κατασκευή δύο δημοσίων τουαλετών, μία εκ των οποίων στην Αριστομένους, έμπροσθεν του ΔΗΠΕΘΕΚ και μία στη νοτιοανατολική πλευρά του πάρκινγκ. «Ύστερα από τις αντιδράσεις πολιτών, οι οποίοι συνέλεξαν

υπογραφές εναντίον της κατασκευής δημόσιας τουαλέτας στη νοτιοανατολική πλευρά του κεντρικού πάρκινγκ, επισημαίνεται ότι ο Δήμος εγγυάται πως οι τουαλέτες θα λειτουργήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Η συντήρηση και ο καθαρισμός τους θα γίνεται, όπως και στην εθνική οδό, από εργολάβο και θα λειτουργούν από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Ο Δήμος Καλαμάτας εγγυάται πως αυτή η κατάσταση δε θα συνεχισθεί και δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία δημόσιας τουαλέτας. Γι’ αυτό ζητείται και η συνεργασία των κατοίκων».

Keywords
Τυχαία Θέματα