Κ. Νικολάκου: «Όχημα ανάπτυξης η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

07:03 8/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ως ένα τολμηρό βήμα με δύναμη, δυναμική που εντάσσεται στον σχεδιασμό της περιφέρειας και έχει στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας χαρακτήρισε η αντιπερειαφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου, την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Πρόκειται για την πρώτη περιφερειακή έκθεση με εκθέτες από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου που ανοίγει τις πύλες της στις 7.00 αύριο το απόγευμα στην Βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης.

Η κ. Νικολάκου κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τους προέδρους, εκπροσώπους των επιμελητηρίων Πελοποννήσου και τον εκπρόσωπο της διοργανώτριας

εταιρίας, που δόθηκε εχθές το μεσημέρι στο χώρο της έκθεσης αποκάλυψε πως με όχημα τη συγκεκριμένη έκθεση η Πελοπόννησος, που δεν κιοτεύει, έχει στόχο να καθιερώσει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ και να την μετατρέψει σε μεγάλο επιχειρηματικό διεθνές γεγονός.

Ο κ. Μπουντρούκας, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τόνισε πως το κυρίαρχο στοίχημα είναι οι συνέργειες.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Μεσσηνίας, Δημήτρης Μανιάτης τόνισε πως η συγκεκριμένη έκθεση πρέπει να γίνει μόνιμο σημείο συναντήσεων και ο κ. Γκαργκάσουλας, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας είπε πως η έκθεση ήρθε για να μείνει.

Τέλος ο κ. Καραμπίκας εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρίας, έκρινε τη συμμετοχή των επιχειρήσεων ως σημαντική αφού αγγίζουν τις 260, αριθμός σημαντικός για μια περιφερειακή έκθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα