Κ. Μητσοτάκης: Ειρωνικό να μιλά ο κ. Τσίπρας για δίκαιη ανάπτυξη

13:49 17/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε σήμερα στον Δήμο Αχαρνών, προκειμένου να ακούσει από κοντά τους πολίτες, αλλά και τοπικούς φορείς.

Στο ξεκίνημα της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών και ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας της περιοχής. Στη συνέχεια, μετέβη στο Δήμο Αχαρνών, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννη Κασσαβό και ακολούθως συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και με τοπικούς φορείς. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ενημερώθηκε για

τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος – και ιδιαίτερα για την εγκληματικότητα – ξεκαθάρισε ότι βασική προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία είναι η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Αναφερόμενος στην υψηλή ανεργία που μαστίζει την περιοχή τόνισε ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει πολλούς μακροχρόνια ανέργους και σημείωσε πως «η ανάπτυξη, οι επενδύσεις και οι θέσεις εργασίας δεν έρχονται με προκαταβολές φόρων και υψηλή φορολογία». Κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι αδιέξοδη και επανέλαβε «πως η Νέα Δημοκρατία θέλει να συνάψει μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες» και πρόσθεσε ότι «σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα τελικά έκανε, εμείς δεν υποσχόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα