Ήττα από τα… έντεκα βήματα

23:53 23/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς από το Παραλίμνιο για την 26η αγωνιστική της Γ εθνικής κατηγορίας.

Οι πρωτοπόροι του πρώτου ομίλου κέρδισαν με 1-0 στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι τους και μεγάλωσαν στους επτά βαθμούς τη διαφορά τους από τη Δόξα Δράμας που σε αυτήν την αγωνιστική είχε ρεπό. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 22ο με ένα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Τσέτσιλας από τα Γρεβενά για χέρι του Βασίλη Τάκα μέσα στην περιοχή με τους Σερραίους να διαμαρτύρονται ότι ο αρχηγός του Απόλλωνα Παραλιμνίου είχε κολλημένο το χέρι στο σώμα του ενώ ήταν και σε πολύ κοντινή απόσταση.

Οι
αρχηγοί Τάκας και Σαμαράς με τους διαιτητές της αναμέτρησης

Μάλιστα στις διαμαρτυρίες των παικτών των γηπεδούχων ο Άκης Ρούμπος αντίκρισε στην κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Ο ίδιος παίκτης είδε δεύτερη κάρτα στο 48ο σε μαρκάρισμα στον Εν Λουντούλου αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο πρώτος σκόρερ του ομίλου Ζντράβκο Πόποβιτς που έκανε το 0-1 πετυχαίνοντας το 22ο φετινό του τέρμα.

Ο πάγκος του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Παύλο Δημητρίου και τον πρόεδρο Δημήτρη Κεραμάρη (ήταν και στην 18αδα)

Παύλος Δημητρίου: «Φοβηθήκαμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημήτρίου μετά το τέλος του αγώνα είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Εμείς παίξαμε σήμερα το δεύτερο ρόλο. Η Καλαμαριά έχει μια ομάδα ένα επίπεδο πάνω από εμάς. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις με άλλες ομάδες. Το φοβηθήκαμε το παιχνίδι όσο κι αν προσπαθήσαμε να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές ότι μπορούμε και να δημιουργήσουμε αλλά δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο κομμάτι αυτό και επόμενο ήταν να κάνουμε συνεχώς άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος και μετά την αποβολή πήραμε περισσότερες προσπάθειες για μπροστά αλλά και πάλι τον πρώτο λόγο τον είχε η Καλαμαριά που είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε την μπάλα κι εμείς προσπαθούσαμε να κλείσουμε διαδρόμους και μήπως βγάλουμε κάποια επίθεση κι έχουμε κάποια τελική προσπάθεια. Η Καλαμαριά είναι έμπειρη ομάδα και ομάδα που ξέρει τη θέλει στο γήπεδο και παίκτες που ξέρουν να ανταποκρίνονται σε αυτές τις συνθήκες. Εμείς ετοιμάζουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά»

Ο πάγκος του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Κώστας Γεωργιάδης: «Αδικείται από τη βαθμολογική θέση το Παραλίμνιο»

Ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Κώστας Γεωργιάδης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς στον τελευταίο μας αγώνα εκτός έδρας. Μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο. Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος δεν είχε σκοπιμότητα και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Απόλλων Παραλιμνίου αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Εμείς σήμερα κάναμε μια πολύ ώριμη και μεστή εμφάνιση, δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην τελική εκτέλεση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα, κρατήσαμε το 0-1 χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Εμείς δεν βιαζόμαστε να τελειώσειτο πρωτάθλημα, το απολαμβάνουμε».

Απόλλων Παραλιμνίου (Π. Δημητρίου): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Ρούμπος, Λιάρας(87ο Ανθουλάκης), Μεντής, Γαϊδαρτζής(77ο Καρακούτης), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι(60ο Σελαλματζίδης)

Απόλλων Καλαμαριάς (Δ. Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Σαμαράς, Καπίας, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς(70ο Χασομέρης), Φάμπιο(79ο Χατζηδημητρίου), Λιόνης.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών),

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί ήταν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα ΚαλαμαριάςΚαι οι άνδρες της ΟΠΚΕ στο γήπεδο

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής(1ος όμιλος):

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: 0-1

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ:2-0

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ:2-1

ΝΑΟΥΣΑ-ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ:0-2

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:1-0

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ:0-3 αα

ΡΕΠΟ: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα