Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν 19 υποθέσεις κλοπών

07:09 16/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκαν, χθες από την ΕΛΑΣ 19 υποθέσεις κλοπής, που διαπράχθηκαν σε οχήματα, στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας ένας 41χρονος υπήκοος Τυνησίας ως δράστης των πράξεων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 41χρονος αφαίρεσε από το αυτοκίνητο 24χρονου, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Άμεσα, εντοπίστηκε

και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (3 φακοί, γάντι, μεταλλικό αντικείμενο κ.α.)
Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, προέκυψε ότι ο 41χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο έως και στις 15 Νοεμβρίου, είχε διαπράξει συνολικά 19 κλοπές, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου. Αναλυτικότερα, αφαίρεσε από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή (ραδιο-cd και ηχεία) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500.

Keywords
Τυχαία Θέματα