Η ΝΔ για την επίσκεψη Πολάκη στη Ζάκυνθο

14:31 21/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Σκέφτηκαν τη Ζάκυνθο οι κυβερνώντες μετά από τόσους μήνες παρακμής και αδιαφορίας», αναφέρει με δεικτικό τρόπο η ΝΕ Ζακύνθου της ΝΔ, με αφορμή την επίσκεψη Πολάκη στο νησί, για το θέμα των κλειστών-επί μήνες-χειρουργείων του τοπικού νοσοκομείου. «Οι κυβερνώντες, οι ηθικολόγοι της αριστεράς μετά από τόσους μήνες απαξίωσης και αδιαφορίας και αστοχιών, προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για αυτό και επισκέπτεται τη Ζάκυνθο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας», επισημαίνει η τοπική κομματική οργάνωση.

«Δεδομένο, ότι το υπουργείο υγείας

φέρει σοβαρή ευθύνη για την κατάντια του νοσοκομείου, τόσο καιρό, αλλά, ευθύνη φέρει και ο κ. Πολάκης, μιας και είναι αυτός που έχει συγκροτήσει τις επιτροπές για τους ελέγχους, που έπρεπε να γνωμοδοτήσουν για το άνοιγμα η όχι τον χειρουργείων», υποστηρίζει η ΝΕ της ΝΔ στο νησί, αναφέροντας, πως, «οι επιτροπές αυτές όχι μόνο δεν γνωμοδοτούν, αλλά είναι σε αντιπαράθεση μεταξύ τους, ενώ βρίσκονται και σε αντιπαράθεση με τους φίλους του βουλευτή Ζακύνθου κ.Κοντονή που απαρτίζουν τη διοίκηση του νοσοκομείου».

Μάλιστα, η τοπική ΝΕ της ΝΔ κάνει λόγο για «ένα μπάχαλο με άρωμα ΣΥΡΙΖΑ» για να μην αναφερθεί, όπως, προσθέτει, «στις αποικίες σταφυλόκοκκου που βρέθηκαν στους ελέγχους και την απόκρυψη των εγγράφων που αποκαλύφθηκε», υποστηρίζοντας ότι, «μόνο και μόνο για αυτό θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί η διοικήτρια του νοσοκομείου».

Επίσης, η κομματική οργάνωση, τονίζει, πως «μετά από τόσο καιρό αδιαφορίας που κανένα στέλεχος της κυβέρνησης δεν έχει επισκεφτεί το νοσοκομείο, ελπίζουμε να συνεννοηθούν επιτέλους για να βρεθεί λύση, ενώ χρειάστηκαν δυο επισκέψεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και δυο επερωτήσεις στην βουλή για να σκεφτούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει και η Ζάκυνθος, μιας και ο τοπικός βουλευτής είναι παντελώς απών».

Τέλος, η ΝΕ της ΝΔ, καλεί τους αρμόδιους, «έστω και τώρα να δώσουν λύση», αναφέροντας πως «η παραίτηση της ανίκανης και διορισμένης από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκησης του νοσοκομείου είναι μονόδρομος», καθώς «η Ζάκυνθος δεν σας αντέχει άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα