«4ο Τουρνουά ΒOWLING Δυτικής Αττικής για άτομα με Δ.Α.Φ.» Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

14:27 21/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η 2η Απριλίου είναι η παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και την γιορτάζουμε και φέτος παίζοντας bowling! Το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δυτική Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου» και το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Δ.Α.Φ. «Ηλίανθος», της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, » Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά φέτος το «Τουρνουά Βowling για άτομα με Δ.Α.Φ. Δυτικής Αττικής» !

Σκοπός είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον αυτισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την

ομαλή ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινωνία.

Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν δωρεάν άτομα που εξυπηρετούνται σε δομές ψυχικής υγείας ή/και ειδικής αγωγής της Αττικής, με στόχο τη διασκέδαση και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία. Όλοι θα κερδίσουν αναμνηστικά μετάλλια και δώρα για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Ο αυτισμός μας αφορά όλους!

Πρόκειται για άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας όπως όλοι μας. Είναι γείτονές μας, μαθητές μας, συμμαθητές των παιδιών μας, συνάδελφοί μας, συμφοιτητές μας, καθηγητές και προϊστάμενοί μας. Κάθονται δίπλα μας στο λεωφορείο, παίζουν στη παιδική χαρά της γειτονιάς μας, ψωνίζουν από το ίδιο σούπερ μάρκετ. Έχεις περισσότερες πιθανότητες από όσες φαντάζεσαι να συναναστραφείς στη ζωή με ένα άτομο με αυτισμό…

Μη κλείνεις τα μάτια, ενημερώσου!

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα