Η ΝΔ για Κοντονή – ελλείψεις στην παιδεία

11:40 9/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές», αναφέρει, χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή του, ο υπεύθυνος θεμάτων παιδείας της ΝΕ Ζακύνθου της ΝΔ, Παναγιώτης Κλάδης, επισημαίνοντας πως «ο κ. Κοντονής όντας γνήσιος εκφραστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε για άλλη μια φορά τους κατοίκους του νησιού, στα εγκαίνια του σχολείου δωρεάς του κυρίου Αρετάκη στην ορεινή Ζάκυνθο».

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον κ.Κλάδη, «ο κ.Κοντονής, κουνώντας το δάκτυλο απαξιωτικά, όπως κάνει πάντα, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις

στην παιδεία χάρη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει».

Επίσης, υποστηρίζει ότι:

«Η αλήθεια δυστυχώς είναι ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάζει τις Ζακυνθινές οικογένειες που τα παιδιά τους σπουδάζουν, να δαπανούν εκατοντάδες ευρώ σε φωτοτυπίες , μιας και δεν μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους τα συγγράμματα λόγω της αναστολής έκδοσης των συγγραμμάτων!

Η αλήθεια είναι πως το σύνολο των σχολείων της Ζακύνθου έχουν τεράστιες ελλείψεις όπως για παράδειγμα στο 1οΛύκειο δεν υπάρχει κοινωνιολόγος πράγμα που καταδικάζει τους μαθητές που θα δώσουν στις πανελλήνιες το μάθημα Α.Ο.Θ (αρχές οικονομικής θεωρίας ).

Στο ίδιο σχολείο οι μαθητές που θα δώσουν σχέδιο στις πανελλήνιες δεν έχουν καθηγητή καλών τεχνών για να διδάξει το συγκεκριμένο μάθημα.

Στο Μουσικό Σχολείο υπάρχουν ελλείψεις σε 350 ώρες μουσικής παιδείας και 140 ώρες γενικής παιδείας δηλαδή λείπουν μουσικοί , φιλόλογοι , μαθηματικοί και φυσικοί.

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο δεν υπάρχει Ψυχολόγος και Κοινωνικός Λειτουργός και το Ολοήμερο δεν λειτουργεί λόγω της έλλειψης εκπαιδευτικών.

Είναι δυστυχώς αναρίθμητα τα παραδείγματα σε όλα τα σχολεία».

Τέλος, ο κ.Κλάδης, καλεί τον κ. Κοντονή «να ασχοληθεί με τα προβλήματα αυτά, ως οφείλει , όντας ο βουλευτής του Νομού. Μικροπολιτική στα θέματα παιδείας καλό είναι να μην γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα