Η Λέσβος στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας

11:55 13/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εικόνες από τις ομορφιές της Λέσβου έχουν την ευκαιρία να δουν από χθες χιλιάδες επιβάτες στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας αλλά και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, ενώ σύντομα ανάλογο υλικό θα προβάλλεται και από τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Ο δήμος Λέσβου στοχεύοντας στον εσωτερικό τουρισμό, και θέλοντας

να προβάλει τις επιπλέον παροχές που έχουν οι δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού αν επιλέξουν τη Λέσβο για τις διακοπές τους, ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του ΜΕΤΡΟ η οποία ενέκρινε και προχώρησε στη δωρεάν διαφήμιση στους ειδικούς χώρους των σταθμών της για δύο μήνες , αλλά και στον ιστοχώρο της.

Επιπλέον ένα εξαιρετικό βίντεο με τις ομορφιές του νησιού, με κεντρικό μήνυμα “η Ελλάδα επιλέγει Λέσβο” θα ξεκινήσει να προβάλλεται δωρεάν από την ΕΡΤ αλλά και από ιδιωτικούς σταθμούς, ενημερώνοντας τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού αλλά και όσους κλείσουν δωμάτιο στο νησί, για την έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων με τα πλοία της Blue Star.

Παράλληλα η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ ανάλογη διαφημιστική προβολή να υπάρξει το επόμενο διάστημα και στα λεωφορεία που κινούνται στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο τουρισμός στο νησί υπέστη σοβαρό πλήγμα, κρουαζιερόπλοια αλλά και τσάρτερ ακύρωσαν προγραμματισμένες προσεγγίσεις τους στο νησί και τίθεται θέμα βιωσιμότητας πολλών επιχειρήσεων του κλάδου.

Η Λέσβος που κράτησε τόσο ψηλά την ανθρωπιά όλης της Ευρώπης , τώρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων. Με χαμηλά κατά 30% ναύλα, αλλά και δελεαστικές τιμές καταλυμάτων από τους περισσότερους επιχειρηματίες , αποτελεί έναν από τους καλύτερους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές όσων Ελλήνων πολιτών θα καταφέρουν να πάνε, αφού σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ΙΝΚΑ περισσότεροι από το 80% των Ελλήνων δεν θα πάνε διακοπές φέτος αφού δεν έχουν χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα