Η Λάρισα παίζει Χάντμπολ

11:21 13/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η μοναδική ομάδα Χάντμπολ στη Λάρισα, το Larisa Handball Club, με έδρα τη Λάρισα, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, συνδιοργανώνουν το 1ο υπαίθριο φεστιβάλ Χάντμπολ στη κεντρική πλατεία της Λάρισας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου από τις

10 το πρωί έως στη 1 το μεσημέρι.

Όπως επεσήμανε στην ΕΡΤ Λάρισας ο συντονιστής της διοργάνωσης κ. Βασίλης Γκουράβας σκοπός της διοργάνωσης είναι «η ελεύθερη , ανοιχτή συμμετοχή όλων των παιδιών – μαθητών, αγόρια και κορίτσια, των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ , ηλικίες που ώριμα τα παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στια απαιτήσεις του αθλήματος με ασφάλεια και οργανωμένα.

Το Φεστιβάλ Χάντομπολ δε έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά προάγει το ευ αγωνίζεσθε, το τίμιο παιχνίδι και τη χαρά μέσα από το παιχνίδι, σημείωσε ο κ. Γκουράβας, που απηύθυνε κάλεσμα στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στην κεντρική πλατεία το Σάββατο για να συμμετάσχουν στους αγώνες που θα γίνουν και μπορούν να παραμείνουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια τους, η ακόμη να συμμετάσχουν εάν θέλουν στο παιχνίδι γονέων – μαθητών (καλύτερης ομάδας) καθώς και δυο ομάδων μεταξύ γονέων.
Κατά διάρκεια των αγώνων θα διοργανώνονται παράλληλα παιχνίδια και διαγωνισμοί ενώ στη τελετή λήξης θα γίνουν βραβεύσεις και θα δοθούν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα.
Επίσης όλα τα παιδιά θα συμμετάσχουν στη κλήρωση για ένα τάμπλετ και άλλα δώρα που μοιρασθούν.

Ο κ. Γκουράβας αναφέρθηκε και στο Larisa Handball Club που προωθεί το άθλημα στην περιοχή, τονίζοντας ότι «προσπαθούμε να διαδώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο το άθλημα στη Λάρισα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και από την στήριξη των φορέων οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι σκοπό μας είναι η διάδοση του αθλήματος και η δυνατότητα που δίνουμε στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο Σύλλογος διατηρεί όλα τα τμήματα στους άνδρες και γίνεται προσπάθεια να λειτουργήσουν και πάλι αντίστοιχα τμήματα στο γυναικείο Χάντμπολ . Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Παράλληλα συζητάμε για αγώνες πανελληνίου ενδιαφέροντος τόσο στη Λάρισα όσο και στα παράλια του νομού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Keywords
Τυχαία Θέματα