Η Ερμιονίδα 2-0 την Τριγλία Ραφήνας

21:39 8/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανώτερη η νεανική Ένωση Ερμιονίδας, κέρδισε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης Αργολίδας, με 2-0 την Τριγλία Ραφήνας και έκανε το «δύο στα δύο», με το…καλημέρα, στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου, κέρδισε δίκαια την Τριγλία του Μάρκου Δήμου και μαζί με τα Σπάτα, έπιασε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα.

Το 1-0 έγινε στο 22ο λεπτό με τον Λεωνίδα Αγγελόπουλο (κοντινό πλασέ).

Το τελικό 2-0, διαμορφώθηκε στο 72ο λεπτό, με διαγώνια κεφαλιά

του νεαρού Αργύρη Τζιέρη, ύστερα από χτύπημα κόρνερ του Αγγελόπουλου.

Στα αξιοσημείωτα της καλής αναμέτρησης, τα τρία (3) δοκάρια. Δύο (2) δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αμπουραχμάνι, στο 6ο και στο 29ο λεπτό και ένα (1) ο Τριμπόνιας των γηπεδούχων, στο 21ο λεπτό, λίγο πριν γίνει το 1-0.

Οι νικητές είχαν 6 καλές ευκαιρίες, ενώ η Τριγλία είχε σοβαρά προβλήματα στο να αναπτυχθεί ορθολογικά και στο να ολοκληρώσει τις επιθέσεις της.

Η Ερμιονίδα περιμένει το Κιβέρι στο Αργολικό ντέρμπι, ενώ η Τριγλία των δύο ηττών, επιθυμεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στην Χαλκίδα.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπίσιδης, Κιοσές (λ.τρ. Τριανταφύλλου), Τρέσα, Παλαιοπάνος, Μαζιώτης (Σχοινάς), Αγγελόπουλος (Βασιλέρης), Τριμπόνιας (Μεζίνι).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Ιωσήπου, Καμβύσης, Καφεντζής (Αρβανιτίδης), Πολυχρονάκης, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης (Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας, Μητσόπουλος (λ.τρ. Μακρής), Κότσι, Τσαγγάρης, Αμπουραχμάνι (Λημνιός).

* Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Άγγελος Ζαραβίνος. Βοηθοί του ήταν οι Κ. Σαμοίλης, Αγγ. Κολιάκος, όλοι απ’ την Αθήνα. Η διαιτησία ήταν άριστη.

* Το παιχνίδι παρακολούθησαν γύρω στα 300 άτομα.

* Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ παρείχε ενημέρωση για το παιχνίδι αυτό, αλλά και για τα υπόλοιπα του 7ου ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα