Η ΔΕΥΑΖ για καταγγελίες για παράνομη υδροληψία

12:10 12/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μετά την αναφορά – καταγγελία των Χ. Μαυρία, Π. Μπάστα και κ. Μάργαρη, η οποία αναγνώστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζακύνθου, σχετικά με δήθεν αδιαφορία της ΔΕΥΑΖ επί παράνομων υδροληψιών στην περιοχή του Πλάνου, διευκρινίζουμε ότι η ΔΕΥΑΖ μέχρι σήμερα έχει επανειλημμένα προβεί σε ελέγχους για παράνομες υδροληψίες και όπου αυτές διαπιστώθηκαν, σφραγίστηκαν άμεσα και επιβλήθηκαν πρόστιμα», επισημαίνει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κώστας Κόκκορης. «

«Καλούμε λοιπόν αυτούς που αναφέρονται σε γενικές και αόριστες καταγγελίες, επιδιώκοντας

φυσικά, όχι το καλό του τόπου, αλλά την προσωπική μου βλάβη, όπως και της Επιχείρησης και την εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων, να ενημερώσουν επωνύμως την Υπηρεσία για συγκεκριμένα περιστατικά και να μας υποδείξουν τα σημεία εκείνα που όπως ισχυρίζονται, υφίστανται παράνομες παροχές ύδρευσης, προκειμένου, όπου διαπιστωθούν αυτές, να γίνουν από εμάς οι απαραίτητες ενέργειες», αναφέρει.

«Για τους υπαινιγμούς που αφήνονται σχετικά με εγκρίσεις που δίνονται σε νέες επιχειρήσεις στην περιοχή, τονίζουμε την πάγια θέση της ΔΕΥΑΖ για χορήγηση εγκρίσεων με γνώμονα την ανάπτυξη της Ζακύνθου. Άλλωστε, οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά της ΔΕΥΑΖ, όχι μόνο θα εμπόδιζε την ανάπτυξη του τόπου, αλλά θα συνιστούσε και διάκριση σε βάρος των πολιτών», προσθέτει.

«Εν κατακλείδι, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής με συνεργεία της Επιχείρησης, θα προβεί σε έλεγχο και επί τόπου αυτοψία, σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης και υποδείξεως από τους αναφέροντες-καταγγέλοντες, στα σημεία, που ισχυρίζονται ότι υφίστανται οι παράνομες υδροληψίες», τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα