Γ.Στασινόπουλος: «Καινούργιοι φίλοι – παλιοί συνέταιροι» οι υπεύθυνοι για το Leader

11:48 5/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ


«Μια εβδομάδα μετά την δυστυχώς εκκωφαντική απόρριψη της δυνατότητας να συμμετέχει η Ζάκυνθος στο πρόγραμμα LEADER δεν έχει βγει κανένας από τους υπεύθυνους να ενημερώσει για τους πραγματικούς λόγους απόρριψης», επισημαίνει με συνέντευξη του στην τοπική ΕΡΤ ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου του νησιού και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Γιώργος Στασινόπουλος, με αφορμή σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία,

μεταξύ άλλων, κάνει λόγο «για ετερόκλητους καινούργιους φίλους αλλά παλιούς συνέταιρους».

Αναλυτικότερα, ο κ.Στασινόπουλος, δήλωσε τα εξής:
«Δυστυχώς οι ειδικοί ανειδίκευτοι οι οποίοι διαχειρίστηκαν με τόση θέρμη την κατεπείγον δημιουργία της καινούργιας εταιρείας έχουν εξαφανιστεί.

Δυστυχώς οι ειδικοί ανειδίκευτοι ξεκίνησαν μετονομάζοντας την ΣΑΖ σε Ιόνιο αναπτυξιακή για να μην χαλάσουν το χατίρι του Περιφερειάρχη και της παρέας του , αλλά δεν τα βρήκαν στην διαχείριση.

Δυστυχώς οι ειδικοί ανειδίκευτοι σκέφτηκαν και συμφώνησαν με τον Περιφερειάρχη και την παρέα του να στήσουν καινούργιο μαγαζί συγνώμη εταιρεία ώστε να ελέγξουν το παιχνίδι των 8.000.000€ με δικά τους άτομα.

Δυστυχώς οι καινούργιοι φίλοι δεν είναι άλλοι παρά ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ με υποτίθεται προεδρία της περιφέρειας και στο χορό των προγραμμάτων από κάτω όλοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να πιάσουν καρέκλα στην ΣΑΖ/Ιόνια Αναπτυξιακή.

Δυστυχώς για τους καινούργιους φίλους αλλά παλιούς συνέταιρους (μετόχους) υπήρχαν άτομα τα οποία είχαν δουλέψει στην προηγούμενη εταιρεία (διαβουλεύσεις κ.α.), όπως είχαν συμφωνήσει και στην εξυγίανσή της ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ.

Δυστυχώς για τους καινούργιους φίλους αλλά παλιούς συνέταιρους (μετόχους) ΣΑΖ/ Ιόνια Αναπτυξιακή, Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο, Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών κ.α. είναι αυτοί που χάσανε και απέτυχαν στην ολοκλήρωση του ΤΟΠΕΚΟ ΤΟΠΣΑ κ.α. τοπικά προγράμματα.

Δυστυχώς για τους καινούργιους φίλους αλλά παλιούς συνέταιρους (μετόχους) με την απορριπτική απόφαση του υπουργείου αποκαλύφθηκε η ανικανότητά τους να συντάξουν προτάσεις σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπονται .

Δυστυχώς οι ετερόκλιτοι καινούργιοι φίλοι αλλά παλιοί συνέταιροι ( μέτοχοι) θα πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγνώμη και να σταματήσουν να φαντάζονται εγκληματικές οργανώσεις διότι εκτός από ότι θα έχουν πρόβλημα με τις δικαστικές αρχές θα πρέπει να σταματήσουν να κοιτιούνται στον καθρέπτη επιπλήττοντας τον εαυτό τους.

Αυτοί που επιπλήττουν ας ήξεραν τουλάχιστον ανάγνωση και σύνταξη καταστατικών…».

Ρεπορτάζ: Σάκης Νέγκας

Keywords
Τυχαία Θέματα