Γρεβενά: Έκθεση Αγιογραφίας και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

09:46 21/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Γρεβενά: Έκθεση Αγιογραφίας

Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας με τίτλο: «Η Πορεία μίας Εικόνας» λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στον χώρο κάτω από το Δημαρχείο Γρεβενών, από τις 10:00-13:00 και από 17:00-20:00. Παράλληλα θα λειτουργήσουν και εκπαιδευτικά προγράμματα από τους δασκάλους της Σχολής, με προσυνεννόηση στον χώρο της Έκθεσης.

Την έκθεση διοργανώνει Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Γρεβενά: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

Συνεχίζονται

οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Γρεβενών. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Αιμιλιανού τα παιδιά θα κάνουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τον παιδικό σταθμό « Τα Ζουζούνια»

Γρεβενά: Άναμμα Κλαδαριάς στο Σπήλαιο

Αναβιώνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στο Σπήλαιο Γρεβενών το έθιμο της Κλαδαριάς, με το οποίο οι κάτοικοι του χωριού υποδέχονται τη γέννηση του Θεανθρώπου. Το άναμμα της Κλαδαριάς γίνεται στην πλατεία του πέτρινου δημοτικού σχολείου του χωριού, εκεί όπου στη συνέχεια στήνεται το γλέντι, ενώ αμέσως μετά ψάλλονται τα παραδοσιακά κάλαντα «Κόλιντρα μπάμπου κόλιντρα»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΒΡΙΤΣΑΣ πρόεδρος Τ.Κ. Σπηλαίου 6947 265456

Γρεβενά: Εκδηλώσεις στην Δεσκάτη

Ο Δήμος Δεσκάτης διοργανώνει εκδηλώσεις με τίτλο Χριστούγεννα στο χωριό « ΧΑΙΡΕΙ Η ΦΥΣΙΣ ΟΛΗ». Σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα δοθεί Μουσική Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Δεσκάτης στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Δεσκάτης στις 7 το απόγευμα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα