Γρεβενά: Άκαρπη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

22:07 5/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για την εκλογή του νέου προεδρείου και των μελών των επιτροπών.

Συγκεκριμένα από τη συνεδρίαση απουσίαζε δικαιολογημένα η ελάσσονα αντιπολίτευση, ενώ δεν προσήλθαν τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης, όπως επίσης και πέντε μέλη από τη συμπολίτευση, οι: Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε συγκαλέσει την συγκεκριμένη συνεδρίαση, Αθανάσιος Τσακστάρας, Απόστολος Τσένης, Ιωάννης Λέτσιος και Απόστολος Τζιουβάρας. Η διαφοροποίηση αυτή των πέντε μελών της συμπολίτευσης ήρθε ως αντίδραση

για τις δύο αλλαγές που έγιναν στους αντιδημάρχους στις αρχές της εβδομάδας, αυτές του κ. Παπαδόπουλου και του κ. Τσακστάρα.

Ιδιαίτερα επικριτικός για τη στάση αυτή ήταν ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι δε θα δεχτεί κανέναν εκβιασμό, ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Γιώργος Δρόσος ήταν επικριτικός προς τον κ. Παπαδόπουλο πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο, για τον οποίο επισήμανε ότι «είναι απαράδεκτο να συγκαλείς δημοτικό συμβούλιο και να μην είσαι παρών».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα