Για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης συνελήφθη 50χρονος στη Θεσσαλονίκη

14:48 4/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για ασέλγεια σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού συνελήφθη ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού ότι ο 50χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Ο συλληφθείς

κατοικεί στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου και καταγγέλθηκε το συμβάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος προσέγγισε το κοριτσάκι, χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» το σκυλάκι του για να του τραβήξει την προσοχή.

Στο μεταξύ, μετά από έρευνα της αστυνομίας στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 αεροβόλα όπλα και μία απομίμηση τυφεκίου, 4 πιστόλια κρότου, σπαθί, ξιφίδιο, ξιφολόγχη και αυτοσχέδιο μαχαίρι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), δύο σπρέι πιπεριού, πέντε αυτοσχέδιες βολίδες φυσιγγίου πιστολιού,202 φυσίγγια πιστολιού κρότου, 5 κροτίδες, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ζευγάρι χειροπέδες, φορητός ασύρματος που λαμβάνει συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., 30 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ετικέτα φόρου κατανάλωσης, 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, δύο κάρτες μνήμης, επτά κινητά τηλέφωνα, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων και 6 ζεύγη ράβδων ανίχνευσης μετάλλων, 16 αρχαία νομίσματα, καθώς και πλήθος χαρτών και φωτογραφιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα