Γ. Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση σπαταλά τον χρόνο στο όνομα δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης

19:35 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο τόπος απαιτεί πολιτική αλλαγή, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «σπαταλά τον χρόνο στο όνομα μιας δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης και στο τέλος υπάρχει μια ταπεινωτική συνθηκολόγηση».

Ο κ. Κουμουτσάκος, που βρίσκεται στο Λασίθι για την εκδήλωση της κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στον Άγιο Νικόλαο μαζί με τον βουλευτή Λασιθίου και πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ασκώντας σκληρή

κριτική στην κυβέρνηση.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση «καθυστερεί και πάλι, σπαταλά το χρόνο και φορτώνει τον λογαριασμό που τον πληρώνουμε όλοι».

«Η ίδια ερασιτεχνική τακτική ακολουθήθηκε στο ξεκίνημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οδήγησε στο αχρείαστο και πιο σκληρό στα χρόνια της κρίσης μνημόνιο» πρόσθεσε και παρατήρησε πως η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στην πρώτη αξιολόγηση, οδηγώντας στον δημοσιονομικό κόφτη, στο κόψιμο συντάξεων και στο υπερταμείο.

«Φτάσαμε στο σημείο, κάποιοι στο εξωτερικό, και μάλιστα και στο εσωτερικό από την κυβερνητική πλειοψηφία, να μιλούν για δραχμή, χωρίς να αναλογίζονται το τι καταστροφή κάνουν στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία» διαπίστωσε.

Ο τόπος απαιτεί πολιτική αλλαγή – και αυτή στις δημοκρατίες γίνεται μέσα από εκλογές, συνέχισε ο τομεάρχης της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα