Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα

14:33 22/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 11 το πρωί, στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας, μεταξύ του τμήματος ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων και του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας.
Σύνθημα αυτής της προσπάθειας, “όλοι μαζί προσφέρουμε”. Σκοπός, να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, χυμοί, συσκευασμένα αρτοσκευάσματα, αλλά και βιβλία, τα οποία θα παραδοθούν στο “σπίτι της αγάπης” της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων,

και στην αντιδημαρχία Εθελοντισμού καιΑλληλεγγύης.

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος μίλησε για έναν διαφορετικό αγώνα ποδοσφαίρου, με φοιτητές και μαθητές να δίνουν ηχηρά μηνύματα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η αντιδήμαρχος κ.Αντωνίου τόνισε ότι θα ενισχυθεί με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας και η Δανειστική Βιβλιοθήκη, ο προϊστάμενος του ΤΕΙ Τροφίμων κ. Μανούρας ανέφερε ότι στόχος είναι η ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος και η στήριξη των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στην Καρδίτσα.Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπανούσκας είπε ότι οι μαθητές είναι πάντα παρόντες και πρόθυμοι να βοηθήσουν όταν υπάρχει ανάγκη, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΚ κ. Κηρύκος κάλεσε στην προσπάθεια τους επιχειρηματίες και τον εμπορικό κόσμο της Καρδίτσας. Εκπρόσωπος της εκκλησίας επεσήμανε ότι θα υπάρξει μέριμνα ώστε πολλά από τα είδη να δοθούν σε μαθητές που υποσιτίζονται, ενώ εκ μέρους τον φοιτητών ο κ. Καψάσκης υπογράμμισε ότι είναι γνωστά τα προβλήματα του τόπου, «πρέπει να δείξουμε ότι η ελπίδα δεν έχει χαθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα