Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση Πακιστανών στην δυτική Θεσσαλονίκη

13:18 25/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς ,του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προς το εσωτερικό της χώρας.

Χθες το μεσημέρι, στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 4 Πακιστανοί ,ηλικίας 26, 26, 29 και 45 ετών. Ο 26χρονος και ο 29χρονος ήταν συνδιευθύνοντες της οργάνωσης και οι άλλοι δύο απλά μέλη. Σε

παράλληλη επιχείρηση σε περιοχή του Νομού Έβρου, εντοπίσθηκαν 27 μετανάστες, η παράνομη είσοδος των οποίων -όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα- οργανώθηκε από τους δύο συνδιευθύνοντες και πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή ακόμη δύο Πακιστανών , μέλη της οργάνωσης, που αναζητούνται.Σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και σε κατάστημα – μίνι μάρκετ, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, ως σημείο μεταφοράς και πληρωμής των μελών της, το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.625 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα και ένα 1 ι.χ.ε αυτοκίνητο.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της «Εγκληματικής οργάνωσης»,«Παράνομης μεταφοράς μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας– Διευκόλυνσης παράνομης εισόδου στη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα