ΕΒΕ Φλώρινας: Συνάντηση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας (video)

15:46 15/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η στήριξη των επιχειρήσεων εν μέσω της πανδημίας, μέσω προγραμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αλλά και ενισχύσεων από Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ,Leader) και άλλα επιχειρηματικά εργαλεία, ήταν το αντικείμενο συνάντησης ενημέρωσης, που είχαν εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων σωματείων της Φλώρινας, με τον Αντιπεριφερειάρχη  Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Βαβλιάρα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θωμάς Ταλλίδης, ενώ εκπροσωπήθηκαν οι κλάδοι των ξενοδόχων, του λιανεμπορίου, των κομμωτών, των ασφαλιστών τής εστίασης

οι οποίοι είναι και οι κύριοι κλάδοι επαγγελμάτων που πλήττονται περισσότερο από τα μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή διασποράς του Covid-19.

Ο κ. Βαβλιάρας άκουσε τα προβλήματα των επιχειρηματιών και δεσμεύτηκε πως, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει Δυτικής Μακεδονίας τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, αλλά και να προσελκύσει νέους επενδυτές». Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την επίσκεψη και την εξαιρετική αναλυτική ενημέρωση τονίζοντας πως «τέτοιες ενέργειες δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα