ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

02:35 13/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 21ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει

να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 21ο

Η Αντέλα γιορτάζει επιτέλους με τις αδελφές της το γάμο της. Και δεν είναι μόνη της! Ο μικρός Χερμάν είναι γιος της και πρέπει να τον υπολογίζουν πια ως έναν Σίλβα στην οικογένεια. Στο μεταξύ, η Σίλια υποφέρει στη φυλακή, κατηγορούμενη ως η ηθική αυτουργός της έκρηξης στο Ατενέο. Ο Σαλβαδόρ αποκρύπτει από την Ντιάνα τους πραγματικούς λόγους της επίσκεψης της όμορφης ηθοποιού Όλγας, ενώ και η Μπιάνκα εξακολουθεί να αγνοεί την ασθένεια του Ροδόλφο, για την οποία πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία. Η δόνα Ντολόρες αναγκάζει τον Κριστόμπαλ ν’ αφήσει τη δουλειά του για να φροντίσει τον αδελφό του με την επαίσχυντη αρρώστια του.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα