ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

02:06 8/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 14ο και 15ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 14οΦαίνεται ότι τα προβλήματα της Μπιάνκα και του Κριστόμπαλ λύνονται, μετά την παρέμβαση της δόνας Ντολόρες. Ο Κριστόμπαλ ζητά από τη Μαρίνα να μην εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι του, όμως η σύζυγός του αρνείται να συμμορφωθεί. Η Σίλια προετοιμάζεται για το γκαλά, στο οποίο θα παρευρεθεί και η βασίλισσα και ζητά από την Αουρόρα να τη συνοδεύσει, όμως εκείνη δεν θέλει να εμφανιστούν μαζί δημοσίως. Η Μπιάνκα παραπονιέται που δεν μπορεί να παρευρεθεί στο γκαλά, καθώς δεν έχει προσκληθεί, ενώ η Ντιάνα λαμβάνει προσωπική πρόσκληση από τη βασίλισσα. Ο Γκαμπριέλ αισθάνεται καλύτερα και θέλει να φύγει από το εργοστάσιο για να μην επιβαρύνει περισσότερο την Ντιάνα και τον Σαλβαδόρ, όμως εκείνοι επιμένουν ότι είναι καλύτερα να συνεχίσει να κρύβεται. Οι γονείς του μαθαίνουν ότι ο γιος τους μπορεί να καταδικαστεί σε θάνατο, εάν τον εντοπίσει η αστυνομία.Επεισόδιο 15οΗ Μπεατρίς δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την Ελίσα, η οποία απειλεί να αποκαλύψει στις αδελφές την ανικανότητά της, για να την απολύσουν. Ο δον Λουίς όμως κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη δασκάλα. Η Σίλια προσπαθεί να πείσει τις μητέρες των μαθητών της ότι τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο, όμως εκείνες πιστεύουν ότι πρέπει να δουλεύουν, όσο μικρά και αν είναι.
Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ γιορτάζουν την επιτυχία του γκαλά και τον σημαντικό αντίκτυπο που είχε για το εργοστάσιο, καθώς αύξησαν τις πωλήσεις τους. Εκείνος που δεν χαίρεται καθόλου είναι ο Κριστόμπαλ, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει την οικογένειά του για να υπερασπιστεί την αγάπη του προς την Μπιάνκα, η οποία φοβάται την εκδίκηση των Λοϊγκόρι.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα