ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Εκδηλώσεων… συνέχεια

11:25 9/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Τα «Σαράντα Κλειδιά» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Στη Γαλατινή θα «ταξιδέψουν» σήμερα Τα «Σαράντα Κλειδιά» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης παρουσιάζοντας την θεατρική παράσταση σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Η παράσταση θα δοθεί στον αύλειο χώρου του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής στις 9 το βράδυ.

Η τιμή εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ, ενώ ισχύουν και εισιτήρια του ΟΓΑ. Αύριο η παράσταση θα

δοθεί στο Νυμφαίο, στο υπαίθριο θέατρο του χωριού.

Σιάτιστα: Εκδηλώσεις Δήμου Βοϊου

Έκθεση εικαστικών τεχνών από Σιατιστινούς ερασιτέχνες καλλιτέχνες θα λειτουργεί έως και την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Εν τω μεταξύ αύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου στην Σιάτιστα στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκη από την Αντιγόνη Ντουσιοπούλου και Εκδήλωση από τη Χορωδία Γυναικών Σιάτιστας στον αύλειο χώρο του Διδακτηρίου «Γεώργιος Παπαγεωργίου».

Βόιο: Εκδηλώσεις παντού

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Βοίου: Σήμερα στο Πολυκάστανο είναι προγραμματισμένο το μεγάλο πάρτι νεολαίας στο εξωτερικό μπαρ του Συλλόγου Πολυκαστάνου, ενώ στην Χρυσαυγή συνεχίζεται το εργαστήρι Χειροτεχνίας & Ζωγραφικής για παιδιά από τις 11 το πρωί έως και τη 1 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία του χωριού. Αύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 11 το πρωί θα παρουσιαστεί η Ποιητική Συλλογή, της Χάιδως Μπούσιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα