Αλεξανδρούπολη : «Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο

09:36 9/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη του Δήμου διοργανώνει την Πέμπτη την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του.
Η έναρξη της θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Καπνομάγαζο) με την συμμετοχή των τροβαδούρων του Εθνικού.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Αστυνομική Διεύθυνση και την

Τροχαία Αλεξανδρούπολης θα υπάρξει εκτεταμένη απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων σχεδόν σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης πλην της Λεωφόρου Δημοκρατίας, ώστε να διεξαχθούν οι μουσικές, αθλητικές και υποστηρικτικές εκδηλώσεις ,ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα υπάρχουν οκτώ κεντρικές σκηνές με ζωντανή μουσική από γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες πανελλήνιας εμβέλειας, παρέλαση τυμπανιστών που θα διατρέξει κάθε γωνία της Αγοράς, DJs σε διάφορα σημεία της πόλης, παραδοσιακά (και μη) χορευτικά συγκροτήματα, αθλητικά events του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, εκδηλώσεις καταστημάτων και πολλές άλλες εκπλήξεις οι οποίες θα αναμορφώσουν για ένα ακόμη καλοκαίρι την εικόνα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης.

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα